WieWatWaar: HyVes vs Havoc

Heyhey ,

 

Hoestie daar dan! Vorige week vrijdag onze eerste thuiswedstrijd, spannend!!  We voelden de druk, we wisten dat we moesten gaan knallen! En wat hebben we ze een poepie laten ruiken hoor. Eerste set BAM 25-13  Dat begint lekker, okee dat moeten we vasthouden! In de tweede set werden er puntjes na puntjes gescoord, vervolgens schakelden de tegenstanders elkaar maar uit en moesten twee spelers het veld met tranen in hun ogen het veld verlaten. We waren hierdoor niet afgeleid en hebben deze set ook ruim gewonnen 25-12 . In de derde set moesten we het weer zo nodig spannend maken, maar op het nippertje ook deze binnengesleept 26-24. Onze dag kon niet meer stuk, maar goed dat laatste setje wilden we natuurlijk niet laten liggen. Na wat uitstekende services, nette passjes, lekker setjes, snoeiharde aanvallen en een goed blok mochten we deze set ook toe-eigenen 25-18. 

Als kers op de taart willen wij nogmaals onze scheidsrechter Maarten bedanken voor het fluiten. We hadden hem al een zakje (dansende) bananen gegeven. Maar hier toch nog even een shoutout!!

En wat is de conclusie van dit verhaal, we hebben onze eerste 4-0 binnen, op een thuiswedstrijd. Beter kan je het niet maken toch  Maar nu zijn onze ogen alweer op morgen gericht waar we het volgende team keihard gaan inmaken.

Dus spreek jullie snel bij de volgende krabbel 

WJNMK LY4evahhh Dikke kus


Wedstrijd info

Thuis team Dames HyVes
Gast team Havoc Dames 5
Datum 11-10-2019 21:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Uitslag 4 - 0
Sets 25-13, 25-12, 26-24, 25-18