Van 17-3 achter staan, naar 3-1 de tegenstander verslaan!

Vrijdagavond was het weer feest, onze 4de wedstrijd stond op het programma, om 21.15 in Vriezeveen. Helaas geen open kantine voor de nodige koffie maar in onze mooie roze shirtjes mochten en zouden we shinen! ๐Ÿ’—

In de eerste set werd al snel duidelijk dat de scherpte bij ons ver te zoeken was. We kwamen niet aan scoren en hadden wat moeite met de pass en het blok. Na wat wissels en inmiddels een achterstand van 17-3 wisten we dit toch nog om te draaien en het ze lastig te maken. Van 24-15 wisten we de tegenstander door de sterke service van Merel toch zenuwachtig te maken, helaas verloren we met 25-22.

De tweede set was alles omgedraaid, door wat jammere foutjes aan onze kant wonnen we deze set maar met 10-25. Merel en Delisa bleken een power koppel, elke service van Merel werd te scherp gepasst door de tegenstander waardoor Delisa het af kon maken. In deze set werd de frustratie van de tegenstander zichtbaar, vooral de spellie had er moeite mee en trok meerdere malen het net mee naar beneden of gooide hard ballen op ons of op haar eigen teamgenoten.ย

De derde set werd weer heel spannend, maar we wisten een 24-22 achterstand toch nog in ons voordeel te laten eindigen in 24-26. Tijdens deze set deed het publiek van Vrivo goeie pogingen om ons weg te zingen, helaas is Harambee daar beter in! ๐Ÿ’œ๐Ÿงก

In de 4de set zakten we wat in door gebrek aan energie, maar het vooruitzicht aan dan nog een set moeten, was motivatie genoeg. Het mooiste punt van de wedstrijd was ons matchpoint, een prachtige aanval van Malou ๐Ÿ’ช