Dames ACHTerlijk speelt geen wedstrijd

Afgelopen zaterdag zou er weer een wedstrijd plaatsvinden voor Dames 8. En omdat we zo'n ontzettend leuk en sociaal team zijn moest deze dag natuurlijk beginnen met een teamdate! Om 9:30 stond het ontbijt klaar op de campuslaan (jeetje wat vroeg partyco, doe eens beter je best) Gelukkig maakte het heerlijke ontbijt, gemaakt door Joris, weer heel veel goed. Heeeerlijke broodjes met gefrituurde brie, dus mensen, mocht je nog een ontbijt-teamdate zoeken, vraag Heren 5! 

Daarna was het tijd voor de heren om te gaan schitteren! Om ze een beetje te helpen zaten wij op de tribune om af en toe een keertje HUP te roepen en wat op de trommel te slaan. Helaas is daar wel ritme gevoel voor nodig, dus dit ging niet helemaal lekker, sorry heren! Natuurlijk wilden we wel het einde van de wedstrijd kunnen zien, dus vlak na de derde set renden we snel naar de kleedkamer om ons heel snel om te kleden. In onze sportkleding gingen we weer op de tribune zitten om nog eventjes aan te moedigen voordat we zelf mochten schitteren!

Het leek dus ook allemaal echt prima te gaan die dag, maar daar kwam snel verandering in toen Lennart langs kwam lopen... Met een raar gezicht keek hij naar ons in onze sportkleding en vertelde ons toen dat wij die dag helemaal geen wedstrijd hadden. Iedereen was een beetje in de war,  behalve één iemand die meteen knalrood werd toen Lennart alles uitlegde. Er is namelijk IEMAND in het team die niet heel erg capabel is. *kuch Julia kuch* Lennart had haar de dag daarvoor gevraagd of de wedstrijd verzet kon worden vanwege blessureleed van de tegenpartij. Helaas las zij in plaats van aankomende zaterdag, volgende week zaterdag. Op die manier heeft ze haar hele team verkeerde informatie gegeven en stonden wij nu met z'n allen in sportkleding en met heel veel zin om te spelen in het sportcentrum. Beteuterd stonden wij nu met z'n allen te bedenken wat we nu dan gingen doen. Gelukkig kwamen op dat moment de gezellige meiden van Dames 4 langslopen die net hun eigen wedstrijd hadden gespeeld. Met onze lieve glimlachen en grote puppy ogen hebben wij toen Dames 4 overgehaald om eventjes tegen ons te gaan spelen in de houten zaal. 

Het veld werd opgezet, de escalatie muziek stond aan en het was tijd om toch nog even te gaan volleyballen voor Dames 8. De mini wedstrijd was, ondanks dat de dames van Dames 4 al best vermoeid waren, toch erg gezellig en ergens toch ook nog wel een beetje spannend. Er is veel gelachen en we willen Dames 4 dan ook heel erg bedanken dat ze eventjes tegen ons wilden spelen, lof jullie <3

Maar omdat wij vantevoren geen wedstrijd hadden gespeeld, waren wij nog lang niet moe. Kevin en Charonne kwamen ons joinen, en zo konden we nog even 5 tegen 5 spelen. De escalatie muziek werd weer aangezet tijdens het spelen en er kwam zelfs aanmoediging met trommel naar de tribune van de houten zaal. Al met al was het toch een gezellige middag, maar we spelen toch liever een echte wedstrijd. Mocht je ons dus wel willen komen aanmoedigen? Dan kan dat AANSTAANDE zaterdag om 17:00 in de Pathmoshal! En ja, deze wedstrijd gaat wel door!

 

Onze Julia is erg incapabel,

Dat is echt niet discutabel,

Geen wedstrijd voor ons,

Dat bracht wel een frons,

Maar toch was de dag memorabel.