WieWatWaar: dames hyVes pakt set tegen koploper

Hoi allemaal,

hoestie?

Met ons gaat het hartstikke goed, wij zijn namelijk helemaal in onze nopjes na afgelopen vrijdag.

De wedstrijd die op de planning stond was tegen de koploper, dus we wisten dat we moesten gaan shinen.

De eerste set kwamen we er al snel achter dat de tegenstander helemaal nie zo goed was als we d8en (of wij beter dan we zelf d8en) maar we moesten zelf nog wel ff inkomen. Deze set ging helaas dus met 20-25 naar de tegenstander. Ook de tweede set ging naar de tegenstander (20-25) maar inmiddels hadden we wel door dat we best een setje konden winnen. Na een motivatie speech, heel hard werken en vooral heel veel plezier hadden we aan het einde van de 3e set een mooie voorsprong, maar het was toch nog erg spannend. Na een dubbele wissel waarbij Babet (onze midden) op dia werd gezet en ook hier gwn punten scoorde, haalden we de set met 25-21 binnen. De sfeer zat er inmiddels goed in en de 4e set begon zeer voortvarend. Met 11-3 voorsprong en een tegenstander die ook een beetje in de war was  zou je denken dat die 4e set al binnen was, maar dat viel helaas toch een beetje tegen. TiVolley maakte een goede eindsprint en de laatse set ging met 22-25 naar hen.

Maja getreurd waren we zkr niet. Ondanks dat er miss wat meer in had gezeten zijn we super trots op onszelf dat we nog steeds geen wedstrijd met 4-0 hebben verloren!!!  Binnenkort gaan we wel weer keertje winnen, yolo