WE HAVE LIFT OFF!✈️✈️✈️

Beste reizigers,

Wij kunnen u met genoegen mededelen dat na de zware turbulentie die ervaren werd tegen de me(n)talen schroothoop (Termin8tor🤖), afgelopen zaterdag onze tweede wedstrijd een stuk voorspoediger ging. De safety instructies zijn nogmaals goed doorgenomen waarna de volgende wedstrijd met positieve gezindheid verliep. Veel teambuilding in de vorm van gouden inbegrepen drankjes🍻, vele noodlandingen bij de VB en indirecte speekseluitwisseling 💋💋💋 heeft de crew nu zijn eigen dansje onder de knie 💃. Als je daarom één van ons wilt aanspreken kun je ons herkennen aan de perfect gesynchroniseerde skibidi:


SKIBIDI WAPPAPAH!

Met de hervonden HYPE🔥🔥🔥 begonnen we goed aan de wedstrijd tegen de "vers" ingevlogen heren van DEVOC👴🏼👴🏼👴🏼. De eerste set bleek gelijk heel spannend waar een noodduik van 20-23 nog werd binnen getaxied🚕, evenals de tweede set die 26-24 werd gewonnen. Helaas kon ons geluk wel op, bij de derde set begaf een der motoren en chrasten💥 de hoogvliegers ter aarde.


De crew had echter alles onder controle, we hebben de noodlanding ge-EES-ed en lieten de tegenstander met onze aces zien dat we niet meer genoegen nemen met maar 3 punten. De laatste set werden de motoren weer flink opgeschroefd en konden met mach1 linkerbaan de set binnenslepen🔥🔥🔥 Hiermee is te stellen dat de Boeing juf4juf in rijzende, maar ook reizende, staat is. Dus lieve reizigers van Harambee, WE HAVE LIFT 🏋️‍♂️ OFF! Next stop: the stars!Limerick:
Er was eens een speler uit Zeven
Devoc verslaan was het streven
Hij is echt niet bang
Hard slaan voelt senang
Het glas der overwinning geheven


Wedstrijd info

Thuis team Heren Boeing Juf4Juf
Gast team Devoc Heren 3
Datum 02-11-2019 11:30
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Uitslag 3 - 1
Sets 25-23, 26-24, 19-25, 25-19