To the (Pol)stars and beyond!✈️✈️✈️

Hey jij geweldige bloglezer,

Als captain van de Boeing juf4juf kan mijn euforie niet meer op. De teambuilding van vorige week heeft namelijk geholpen om onze koers stijgende te houden. Maar op het verslag hiervan moet je nog even wachten. Ik wil graag beginnen bij de incheck van de week, maandagavond. Deze begon met een verlate, verkorte, trainerloze trainingssessie. Monica kon ons helaas niet trainen die dag en een vervanging was in dronken omstandigheden ertussendoor geschoten *kuch kuch*. Gelukkig is er een crewlid onder ons die al ervaring heeft in het geven van training. Hoewel hij alleen uninecorns🦄🦄🦄 heeft getraind, werd deze ervaring toch ingezet op de crew. Dit resulteerde in toch nog een waardervolle training.

Na de training hadden wij wat tijd te vertoeven alvorens wij met de HyVes bananen een teamdate escalatie-bowlen hadden. De regels daarvoor waren een adt voor een strike/spare en een slok voor de goot. 1 van de banaantjes zag dit wel zitten aangezien zij begon met het gooien van een turkey ter waarde van drie adtjes. Welgezegd was dit de juiste checkin van de week en konden wij door met opstijgen.

           


Voor wat pre-wedstrijd-hype en gegarandeerde basisplek, meldde de crew zich donderdag ook bij de stapavond. Veel gezelligheid met een leuk initiatief van bestuur om alvast wat liedjes voor ons uit te zoeken om te zingen in de wigwam Deze zijn ook uit volle borst ten gehore gebracht.

Vrijdagavond was het tijd voor de wedstrijd. Met een gehuurde partybus🎉, waarvan misschien de speakers een beetje zijn opgeblazen, begaven we ons richting Bentelo. Hier wachtte onze volgende stop (voor de lezers van de vorige blog, jullie wisten al wat onze volgende stop zou zijn), de (Pol)stars⭐. Deze hadden totaal geen kans tegen de overmacht van de Boeing✈️. Met goede kans om de eerste set onder de 10 te houden, hebben we 3 sets gedomineerd. De derde set werd onnodig spannend gemaakt door wat geklungel met de boordradio, maar de communicatie werd snel hersteld. Al met al was de wedstrijd niet enerverend maar toch onze eerste 4-0 overwinning!!!

 

                      

Na een geweldige terugreis in de partybus🎉 waar de douchebiertjes waren omgetoverd tot BVO'tjes was het tijd voor VB waar we menig andere teams tegenkwamen. Het bier vloeide rijkelijk en zowel mee-zing als stampnummers vermaakte ons tot in de vroege uurtjes🍻🍻🍻

Al met al weer een week vol verschillende bestemmingen waar de Boeing allemaal naartoe vliegt. We blijven stijgen! Next stop: thuisweekend tegen WVC, kom ons vooral aanmoedigen!

Limerick:

Een partybus met heren zeven

Hebben zich naar Bentelo begeven

De hal was te koud

Wij gingen voor goud

Tegenstand werd er niet echt gegeven

 


Wedstrijd info

Thuis team Polstars Heren 2
Gast team Heren Boeing Juf4Juf
Datum 08-11-2019 21:15
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Uitslag 0 - 4
Sets 17-25, 19-25, 25-27, 14-25