RE-UPLOAD: Van WVC ons WTC gemaakt✈️💥✈️

Goeoeoeoedenavond,

Nadat zoals bij velen de blogpost is verwijdert wil ik jullie toch niet in de steek laten en heb ik hier een re-upload van de derde blog. Hij zal niet hetzelfde en zo verzorgd als de eerste zijn maar het verhaal zal wel ongeveer overeenkomen. Veel "zoek-de-verschillen" plezier!

De crew van de Boeing is ook deze week weer goed bezig geweest. Na een wat droge en dorstige periode is er weer een lijntje gescoord en zijn de punten van WVC ook mee naar huis genomen. Hoe komt dit dan toch elke keer weer tot stand? Hoe zijn die mannen van Boeing juf4juf zo goed in scoren? Hoe kan IK een winnaar zijn? Stay tuned voor de tips & tricks van maatschappij Boeing.

Tip 1: Escaleren in de VB

       

De truc om meer te scoren (zowel binnen als buiten het veld) is om met regelmaat na training naar de VB te gaan. Dit gebeurde ons afgelopen week alweer vier keer en hoewel onze herinneringen hiervan weggevlogen zijn, schijnt de lijntjesapp licht op de situatie. De Maartens van onze crew zijn erg gewild onder menig damesteams. Dus als jij hier ook van wilt meegenieten, mail "MaartenAan❤️" naar boeing@harambee.nl. Dat terzijde kunnen wij als team garanderen dat menig avond VB goed is voor de gezelligheid, teambuilding, sfeer (SFEER?), en escalatie te zien op fotoos hierboven en onder.

    

Tip 2: Spelen als kampioenen

Als je naast punten door lijntjes ook nog punten in het veld wil scoren, dan zul je moeten spelen als een kampioen. Dit is ook door ons pas recentelijk ontdekt aangezien wij in voorgaande jaren ook niet zo goed waren in het winnen van sets. Uit recentelijk onderzoek is bij ons wel gebleken dat de mentaliteit van de speler en het team veel invloed heeft op winst. Speel de wedstrijd dus als een kampioen en voor een boost in de team mentaliteit wil ik je graag verwijzen naar tip 1.

Tip 3: Volleybal is leuk

Je kent het wel, de wedstrijd gaat niet zoals je verwacht, de tegenstander heeft de scheidsrechter mee ondanks dat je thuis speelt, iedereen staat in het veld als een zak aardappelen, noem het maar op. Hiertegen is er een gezegde dat velen van ons als oud-spion geïnfiltreerd in de crew van de Boeing hebben meegenomen uit de MI6: Volleybal is leuk! Dit is door ons voormalige MI6 lead-agent en coach in ons regime getraind en wij raden dit jullie aan om ook altijd te blijven herhalen tijdens een wedstrijd.

Als captain👨‍✈️ wil ik me als laatste uiten over de geweldige invalcoach die ons dit maal naar de overwinning heeft geholpen. We zullen zien of haar broer hetzelfde kan aanstaande zaterdag. In ieder geval is zij in de limerick opgenomen als ode aan haar inzet.

Limerick:

Vanuit Wierden kwam WVC ingevlogen
Om een overwinning tegen heren juf te pogen
Heren juf werd niet moe
Nadia weet niet hoe
De punten bewijzen het scorend vermogen

 


Wedstrijd info

Thuis team Heren Boeing Juf4Juf
Gast team Weghorst Makelaardij WVC Volley Heren 3
Datum 16-11-2019 11:30
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Uitslag 3 - 2
Sets 20-25, 25-22, 26-28, 25-22, 15-6