"Dames 8" met de bus naar Overdinkel

Oei oei oei, een beetje laat dit wedstrijdverslag. Maar ach, jullie kennen het wel he. Die decembermaand is altijd zo druk en dan wordt er soms wel even iets vergeten. Gelukkig zijn wij dan wel zo schappelijk om zeer verlaat dan alsnog een wedstrijdverslag te schrijven voor onze lieve fans die helaas niet bij de wedstrijd aanwezig konden zijn!

Over schappelijkheid gesproken, helaas was daar bij onze tegenstander iets minder van aanwezig. Ruim een maand van te voren hadden wij namelijk om uitstel van de wedstrijd gevraagd gezien wij maar met 5 personen aanwezig konden zijn. Daar moesten ze nog even over nadenken was toen het antwoord. Na lang wachten kregen we een klein weekje van te voren te horen dat ze de wedstrijd toch niet wilden verplaatsen.

Dus onze aanvoerdster Esmee geheel in de stress! Panieeeeek!!! We hebben invallers nodig! Gelukkig wilden onze lieve, standaard invallers Kyra en Charonne ons wel komen helpen versterken! Helemaal prima zul je denken, juf personen, dat moet goed komen! Maar nogmaals oei, oei, oei... Onze midden Nathalie moest de ochtend van de wedstrijd zich helaas ziekmelden.. Nog meer paniek bij Esmee! Wat moeten we nu?! Na heel wat rondvragen kon gelukkig Maaike komen invallen, gelukkig!!

Met allemaal grote tassen en de ballen én de shirtjes stapten we met een groot deel vanaf station Enschede in de bus richting Overdinkel. Eenmaal daar aangekomen dacht Esmee de snelste route naar de sporthal te weten met Google Maps. Helaas voor ons weet Google niet altijd het juiste antwoord.. Helemaal omgelopen om er vervolgens achter te komen dat de sporthal eigenlijk vlak bij de bushalte zat.. Ach ja, de eerste helft van de warming-up zat er vast op!

Na dit hele avontuur voorafgaand aan de wedstrijd, was het dan eindelijk tijd voor de wedstrijd zelf! We hadden er zin in, onlangs de lage opkomst uit ons eigen team!

Vol goede moed gingen we dus de eerste set in! Knallen deden we wel, maar helaas net niet hard genoeg.. De eerste set werd helaas verloren met 25-19.

Vastberaden om de 2e set beter te doen, gingen we verder. Helaas lukte ons dit niet.. En ging deze set met 25-15 naar de tegenpartij..

In de derde set moest het dan wel gaan gebeuren, we moesten weer terugpakken! Het werd deze set nog behoorlijk spannend, maar toch ging deze set met 25-21 toch weer naar de tegenstander.

Dan nu de laatste set, de set waarin Dames Escal8ion altijd op z'n lekkerst speelt! Zo'n laatste set winnen voelt toch altijd een beetje als helemaal winnen. Dus daar gingen we dan ook voor! En omdat we hier zo overtuigd van waren wisten we de laatste set toch tot een overwinning te brengen voor Harambee! 20-25! En dat die laatste set voelt als een hele overwinning dat bleek wel! Want de dames uit Overdinkel konden er zeker niet om lachen.

Na een hele sippe (en voor sommigen hele koude) douche was het tijd voor de taart! In de kantine werden we verblijd (en soms heel erg laten schrikken) door heerlijke live 'muziek' van een of ander orkest. Na de taart en de speciaalbiertjes in de kantine was het daarna nog heel even tijd om de dag (voor de meesten, maar uiteraard niet voor iedereen: vb!!) af te sluiten bij de mac!