Voorbereidingstoernooi

Beste volleybalvrienden,

In september barst de Nevobo-competitie altijd weer in alle hevigheid los. Door de zomervakantie, waarin we allemaal lekker tot rust kunnen komen, worden de volleybaltechnieken en het teamwork natuurlijk een beetje roestig. Tijd voor een goede warming-up!

Er is geen betere warming-up dan het Voorbereidingstoernooi! Het Voorbereidingstoernooi van Harambee vindt 18 en 19 september 2021 plaats. Het is een weekend vol volleybal, teambuilding en natuurlijk gezelligheid. Er zullen wedstrijden gespeeld worden voor 4e klasse t/m 3e divisie en voor mix recreanten, zodat er voor elk team een uitdaging is! Het Voorbereidingstoernooi wordt gehouden in het Sportcentrum van de Universiteit Twente.

Meer informatie over de indelingen en prijzen is te vinden in de informatiebrief:

Informatiebrief2 2021.docx

Je kunt je via deze link aanmelden.

Mocht je vragen hebben, dan zijn wij te bereiken via: vbt@harambee.nl.