Winnend setje in Vroomsveen tegen de nr. 3

 

Op vrijdag 8 februari verzamelde Dames 9 in Twekkelerveld voor een gezellig dinertje. Aldus, voor sommigen was het iets leuker dan anderen. Suus, had net een stressvolle dag gehad door een last-minute afmelding. Daarnaast moest ze nog een back-up speler regelen, omdat ze een geweldig ei had op d’r enkel opgelopen bij het lasergamen met heren 2 de avond ervoor. Lieke en Ellis top dat jullie ons wilden redden! Ook Julia had het iets minder leuk tijdens het eten toen een geweldig filmpje naar voren kwam, die we wegens privacy niet gaan delen. Laten we het er maar op houden, dat ze een hele erge fan is van eenrichtingsverkeer. Onze extra chauffeur Ronald, had in ieder geval zijn tax van vrouwenpraat.

Toen Joris, verstandig na het eten kwam konden we vertrekken naar het geweldige Vriezeveen, onee Vroomhoop. Heel lastig he Joris. Met de livelocaties weer volop aanwezig, in de ene auto iets meer dan in de andere, gingen we op weg. Waar gelijk de competitie begon tussen Joris en Ronald over wie als eerste in Vriezehoop aan kwam wat zoals altijd Ronald weer won.

Nadat we aankwamen in het geweldige alles inéén-gebouw met bibliotheek, theater en horeca gelegenheden, konden we gaan inspelen in de sporthal. Oh wacht, 30 minuten nadat we aankwamen. Ons helemaal warm hebben gelopen en voorbereid op onze nederlaag tegen de nummer drie van de poule gingen we het veld in. Waar we tot onze verbazing de eerste set nog 16-25 speelden. Vol goede moed gingen we de 2e set in met het commentaar van Joris nog in ons hoofd: Dames we gaan spelen met meer ballen! Waar Julia dacht dat er een extra bal in het spel in kwam en we door Puck de hele set het liedje “pompen” in ons hoofd hadden. Maar blijkbaar heeft dames 9 voldoende ballen, want de tweede set winst 27-25! #coolsidecoolside Na een pittig geïrriteerde tegenstander, want wie verliest er nu een set tegen de nummer 10 als je zelf 3 staat. Gingen wij vrolijk verder, nagenietend van de fel en chagrijnig weggeschoten bal van mevrouw Medusa. Helaas, genoten we iets te veel na en werd de 3e set 10-25. Nog net geen pitcher van de coach voor de tegenstanders, want dat gunden we ze niet. De 4e set gingen we gewoon weer keihard pompen, waar genoeg mensen vol door het blok heen sloegen om punten te maken en als de setter, ELS, ook nog eens goed gaat passen is t loos. Met een 19-19 als tussenstand zagen we mevrouw Medusa weer erg gelukkig worden. Met een stand van 22-25 hebben we het toch moeten weggeven, maar al met al “was het van de kant vermakelijk om te kijken”, aldus Ronald en Joris.

Aangekomen, bij onze 6e set, hadden we alweer t biertje in onze hand onder de douche en als we deze op hadden, mochten we heerlijk genieten van de pannenkoeken taart wel of niet met verloren pleister in de taart. Gelukkig is zo’n taart niet helemaal goed te eten met alleen een vork, waardoor iedereen hem toch per laag moest opeten en niemand een pleister half in de keel kreeg. Achteraf zat er helemaal geen pleister in! #winnen

Op naar het interview bij het geweldige wall-of reclame bord. Want in dit geweldige alles inéén gebouw, speelde ooit ook een eredivisie team, en daar hebben wij gewoon gespeeld! Helaas wel op het minder fancy veld, met verwarrende groene en iets minder groene lijnen en ook nog een andere kleur groen lijnen met ook nog ééns de putjes verkeerd om in de vloer. Maar toch, we speelden er wel! Aangekomen bij het wall-of reclame bord, wilde helaas niemand een interview geven. Teleurgesteld in dit, maar blij met het wedstrijd resultaat, vertrokken we weer naar onze raceauto’s om zeker wel als eerste weer aan te komen in Enschede vanuit Vroomsveen. Helaas, won Ronald weer, dus waren Julia, Puck en ELS zeer teleurgesteld. Maar maakte die dat weer goed om Julia thuis af te zetten.

Graag willen we afsluiten met alle mensen bedanken die ons uit de brand hebben geholpen deze wedstrijd! Dus dankjewel Ronald, Lieke en Ellis. Jullie als leestoppers willen we graag uitnodigingen om deze zaterdag te kijken om 11:30 uur te kijken, want dan spelen we tegen de nummer 7. En als we al een setje (bijna twee) pakken tegen de nummer 3, wat voor feest wordt dat dan zaterdag?

P.S. Volg ons op insta voor alle 6e set verhalen.

🔥

Dames negen gehavend naar Vroomshoop
Geen angst die dames bekroop
Aan het net stond een muur
Onze huid die was duur
En een punt wel een degelijke afloop


Wedstrijd info

Thuis team Medusa '56 Dames 2
Gast team Negendary
Datum 08-02-2019 20:45
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Sporthal het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4
7681ZP Vroomshoop
Uitslag 3 - 1
Sets 25-16, 25-27, 25-10, 25-22