Dames 9 toch een winnaar na wedstrijd tegen de poule nummer 1

Vrijdag 15 maart was het (weer) zo ver, het moment om keihard te worden ingemaakt door de nummer 1 van onze Poule: HVC Dames 4. Na een eet-teamdate met Dames 5 #disneyquiz#yummiepastaaa#bordeaurood, gingen we op naar de wedstrijd om de tegenstander lekker te laten te frustreren, want zo wordt dat geleerd bij Joris. Tijdens deze weg kwamen we Mart tegen en hij bracht ons het nieuws waardoor wij ons al winnaars voelden! “ELS, we hebben jullie spandoek neergehangen bij jullie veld.” Waarop wij reageerden: “Nee, we hebben in de houtenzaal.” Maar niks is minder waar: DAMES 9 IN DE SPORTHAL!  Duizend credits aan Birte hiervoor en iedereen verder die dit geregeld heeft voor ons. Wij waren en zijn blij, ondanks dat Julia Sophie het wel beetje vervelend vond dat iedereen onze afgang zou zien, want daar had natuurlijk iedereen oog voor naast de wedstrijd van dames 1.

 

Met veel mensen aanwezig en onze invalster Janiek, dankjewel dat je mee wilde doen, begonnen we aan de wedstrijd. En we zullen jullie niet langer in spanning houden, want iedereen heeft de toto goed! Goed gedaan jongens/meisjes/ietsgenderneutraals! Naast alle onverwachtste vijfde setters, was dit natuurlijk wel een inkoppertje die iedereen kon gebruiken. Maar met een totaal van 44 punten tegen 100, hebben wij het beter gedaan dan vorige keer dat we tegen hen moesten spelen. #nogsteedseenwinnaar. Voor de echt nieuwsgierige mensen staan de hele gedetailleerde score onderaan in de P.S. bekijk hier de triestheid van dames 9.

 

Wij willen het graag hebben over de geweldige dingen uit onze wedstrijd, wat natuurlijk niet altijd de scorende puntjes zijn bij dames 9. Allereerst hulde voor de Nederlandse aanmoediging en enthousiasme van Portugese Maria. Als tweede is uitglijden over haar in het volleybalveld niet echt onbekend voor Tynke. Wel spijtig voor degene met de kale plek. Verder is een half setje spelen met 4 buitens in het veld blijkbaar uitermate goed voor verwarring voor de tegenstander. En als het kleinste persoon van het team ook nog eens een bal afblokt, zou je denken dat het niet gekker kon. Nou dat kon ’t dus wel! Want als je een bal kan ketsen in de basketball basket, zonder dat die de ring raakt, dan ben je dus echt een winnaar! 

 

Waren we ook nog eens snel klaar, konden we dames 1 aanmoedigen. Taart terwijl Anne jarig werd. Een gratis Sint Patricks Day hoed voor de ridder. Jut en Jul die hysterisch renden. Jul die in d’r blote kont danste. Puck die aan de raketjes ging. Anne die haar pul heeft opgedronken. Janneke die dit kon doorstaan terwijl ze nuchter was. Wij weten ook niet hoe?

 

Net zoals wij niet snappen hoe jullie deze blog hebben doorstaan. De blogger is brak, is geen winnaar vandaag. Bedankt voor het lezen en doei!

 

P.S. bekijk hier de triestheid van dames 9.

1e set: 9 - 25

2e set: 8 - 25

3e set: 12 - 25

4e set: 15 - 25

 

 

 

 


Wedstrijd info

Thuis team Negendary
Gast team HVC Dames 4
Datum 15-03-2019 21:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Uitslag 0 - 4
Sets 9-25, 8-25, 12-25, 15-25