Ketsen in Tilligte

Afgelopen zaterdag was het weer tijd om te shinen voor Dames Uninecorns.

Met het hele team aanwezig (voor het eerst jaah en voorlopig ook voor het laatst neeh) gingen we na een stevige lunch op zoek naar Tilligte. Dat bleek niet heel ingewikkeld, al was het vinden van de sporthal zelf voor sommigen van ons wel wat lastig.

We dachten kansloos te gaan verliezen, aangezien onze aanvoerster Els geblesseerd is en we tegen de nummer 2 moesten. De eerste set waren we echter zo geweldig aan het shinen dat we de set bijna wonnen😱. Britt (die van D9 die Jarmo heeft afgeblokt(ja echt)) ging blokken, de pass en setjes kwamen goed aan en we gingen aanvallen.

Nadat we deze traditiegetrouw verloren met een spannende 25-22 gingen we vol goede moed de 2e set in. Dat ging toch echt wat minder, maar nog altijd ging het niet verschrikkelijk slecht. (25-11)

De derde set hebben we amper gespeeld. Wat we geleerd hebben is dat we allemaal zeer goed zijn in ketsen, de rest willen we graag vergeten. Het werd uiteindelijk 25-6.

De vierde set deden we nog een poging om weer te gaan shinen, maar de druiven waren uitgewerkt, de tegenstander was te sterk, wij maakten fouten in de opstelling en het enthousiasme was een beetje helemaal weg. Ook deze set eindigde in 25-11. 

Ook de zesde set, waar we normaal zo goed in zijn, ging niet zoals gehoopt. Britt (die van D9 die Jarmo heeft afgeblokt(we liegen echt niet)) wist ons nog verdrietiger te maken dan we al waren door te mededelen dat dit voorlopig echt haar laatste wedstrijd was. Om de pijn toch iets te verzachten stelde ze ons voor aan Bjorn de Uninecorn.

Bjorn mag vanaf nu iedere week bij een ander teamlid logeren. Hier gaat hij natuurlijk uitgebreid verslag van doen op onze instagrampagina @harambee_dames9. Een deel van het overige verdriet hebben we weggegeten met eten van de McDonald's en de rest hebben we eruit gehuild bij Puck thuis op de bank waar we op elkaar gestapeld op de bank gekeken hebben naar Pitch Perfect (die was heel interessant zoals te zien is aan de mannen) en Jagdfieber (jazeker, in het Duits).

Al met al was het een gezellige dag.


Wedstrijd info

Thuis team Ti-Volley Dames 3
Gast team Dames Uninecorns
Datum 09-11-2019 15:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie MFA Terra Nova
Kerkstraat 3
7634PL Tilligte
Uitslag 4 - 0
Sets 25-22, 25-11, 25-6, 25-11