Kick-in

Zodra de kick-in weer begint, zal hier de informatie te vinden zijn over waar je Harambee kan vinden tijdens de kick-in. Harambee is vaak op de volgende locaties te vinden.

Openingsmarkt:
De HKI zorgt ervoor dat Harambee een standje heeft met een activiteit ernaast om zo eerstejaars aan te trekken. Verder zorgt de HKI voor promotiemateriaal, zoals tattoos, stickers en dergelijke. Tijdens de openingsmarkt probeert de HKI om ervoor te zorgen dat eerstejaars zich inschrijven voor een proef training.

Sportdag en sportbarbecue:
De HKI is tijdens de sportdag altijd bij de beachbak te vinden. Hier staan ze dan met een standje met inschrijfformulieren en promotiemateriaal. De eerstejaars kunnen deze dag kennis maken met beachvolleybal. De HKI zorgt ervoor dat alle eerstejaars gebruik kunnen maken van de beachbak. Verder zal de HKI weer proberen eerstejaars zich te laten aanmelden. Aan het eind van de dag is er een sportbarbecue, waar de HKI een barbecue heeft.

Volkspark:
In het Volkspark wordt hetzelfde gedaan als tijdens de openingsmarkt. De HKI zorgt weer voor een standje en een activiteit en probeert nieuwe leden binnen te halen.

Feest:
Een avond tijdens de Kick-In organiseert de HKI een feest. Per jaar verschilt waar dit feest wordt gehouden en of het feest alleen door Harambee wordt georganiseerd of samen met een andere vereniging.

Als je vragen hebt, stuur een mailtje naar hki(at)harambee.nl