Alle posts van Dames 3 2022

Winst, maar met een dubbel gevoel

Eindelijk was het weer zover, Die winst hadden we zeker wel verdient, to be fair.   We hebben nu voor het eerst dit seizoen vijf punten meegepakt, We hadden dan ook een aardig goede controle over ons balcontact.   Niet alleen dat hielp ons naar de winst, We hadden nu namelijk ook Cilla als aanwinst.   Helaas was het dan weer wel de laatste wedstrijd samen met Naomi, Dat waren dan ook de redenen voor extra veel energie.   We stonden dan ook regelmatig met z'n allen te zingen, En die gezellige sfeer maakt... Lees meer

Dames 3 | 16-02-2023 | Wedstrijdverslag

Aasstad - Dames 3

We moesten tegen het team dat door deze wedstrijd eerste stond bovenaan, Tja, begin daar dan maar als team, dat eerste staat van onder, aan.   Nee, het werd zeker geen gemakkelijke wedstrijd, Maar toch werd het nog zeker wel een onderlinge strijd.   Zo geeft de uiteindelijek uitslag een licht vertekend beeld, Er werden namelijk vele mooie lange rally's gespeeld.   Daarin hebben we vele ballen van de grond opgedoken, En hun aanvallen met een blok doorbroken.   Toch bleek het bij lange na niet genoeg, Het... Lees meer

Dames 3 | 06-02-2023 | Wedstrijdverslag

Set-up '65 - Dames 3

Een teamdate met heren vijf stond als eerst op de planning, Een foto daarvan is ingediend ter erkenning.   Ondanks de gezelligheid ervan, Hadden beide teams nog een ander plan.   Er waren namelijk nog wedstrijden te spelen, En die wilden we allemaal winnen, net als velen.   Maar ook deze keer tegen Lammerink Installatiegroep/Set-up '65 lukte het ons weer niet, Het was alweer de tegenstander die het veld met opgeheven hoofd verliet.   Dat neemt niet weg dat het muntje ook de andere kant op had kunnen val... Lees meer

DS3 vs. Kadoeng DS1

Op 13 januari konden we weer beginnen, Met als goede voornemen om dit jaar meer wedstrijden te gaan winnen.   Daarvoor moeten we natuurlijk wel goed spelen, Aan onze aanval zou het deze wedstrijd in ieder geval niet schelen.   We hebben namelijk vele mooie punten gemaakt, Daarmee hebben we het weinige publiek zeker vermaakt.   Toch was het nog niet voldoende om de eerste set van ze te winnen, Gellukig harkten we de volgende set wel binnen.   Natuurlijk stond er in de derde set weer een terugval op ons t... Lees meer

Dames 3 | 20-01-2023 | Wedstrijdverslag

Drinken, "slapen", wedstrijd, en weer verder met het teamweekend!

Na twee weken was het alweer tijd, Opnieuw tegen SVH een wedstrijd.   De vorige keer hadden we 4-0 tegen hen verloren, Echter, we gaven hen alsnog de wind van voren.   Met 25-27 wisten we de eerste set niet binnen te halen, Maar dit alles wist ons niet neer te halen.   In de tweede set lieten we ons van een nog betere kant zien, Nee, dat hadden ze zeker niet voorzien.   Hierdoor wisten we de tweede set te pakken Hiermee hebben we ons sinterklaascadeau zitten uitpakken.   We hadden namelijk voor de WHAM... Lees meer

Dames 3 | 13-01-2023 | Wedstrijdverslag

Cadeau van de Sint

Na twee weken was het alweer tijd, Opnieuw tegen SVH een wedstrijd.   De vorige keer hadden we 4-0 tegen hen verloren, Echter, we gaven hen alsnog de wind van voren.   Met 25-27 wisten we de eerste set niet binnen te halen, Maar dit alles wist ons niet neer te halen.   In de tweede set lieten we ons van een nog betere kant zien, Nee, dat hadden ze zeker niet voorzien.   Hierdoor wisten we de tweede set te pakken Hiermee hebben we ons sinterklaascadeau mogen uitpakken.   We hadden namelijk voor de WHAM ... Lees meer

Onderlinge strijd

Op dinsdag 29 november was het dan eindelijk tijd, Voor de lang verwachte onderlinge strijd.   Hierin namen we het op tegen dames twee, Dat zou voor ons niet makkelijk worden nee.   Met een eindstand van 25-14 was de eerste set gespeeld, Als ze dachten dat het een makkie zou worden, hadden ze zich dat verkeerd ingebeeld.   De tweede set vormde daarvoor het bewijs, Nee, weinig punten gaven we aan ze prijs.   Helaas alsnog nipt verloren, Maar deze set had net zo goed aan ons kunnen hebben toebehoren.   O... Lees meer

Sevicepass... Lang niet altijd zo makkelijk

Onze zesde wedstrijd is nu ook een feit, Helaas zorgde deze bij sommigen voor een lichte boosheid.   De tegenstander hun service was namelijk erg sterk, Dit maakte het netjes brengen van een pass erg veel werk   We stonden daardoor met vier vrouw in de pass, Het hielp,  maar niet genoeg helaas.   Kijkend naar de tegenstanders coach, wisten we waar ze heen gingen serveren, Maar zelfs dat was nog niet genoeg om de pass goed genoeg te beheren.   Dit maakte dat de wedstrijd redelijk snel voorbij was, Dus g... Lees meer

Dames 3 | 01-12-2022 | Wedstrijdverslag

2 op een rij

Het was dan misschien wel een spannende wedstrijd, Maar onze tweede winst is nu ook een feit.   De wedstrijd ging weliswaar niet van een leien dakje, Zo was een volledig team opstellen al geen gemakje.   Met Puck en Ilse uit dames vier, Hadden we in het veld genoeg plezier.   Verder hadden we nog Gerben als coach aan de kant, Dit alles droeg bij aan de eindstand.   Helaas hadden we de eerste set net aan verloren, Gelukkig kwamen we daarna weer terug in volle gloren.   De tweede en derde set waren dan w... Lees meer

Dames 3 | 29-11-2022 | Wedstrijdverslag

Taak volbracht

Het was onze vierde wedstrijd, En het werd nu toch wel een tijd,   Om meer punten te gaan maken, Om de tegenstanders hun winstreeks te verzaken.   De eerste set wisten we te pakken, Helaas, gingen we toen iets verzwakken.   De tweede en derde set gingen daardoor naar hun. Nee, dat was geen gun.   Gelukkig wisten we de vierde set weer binnen te slepen. De taak voor deze wedstrijd haddden we goed begrepen.   De winst mee naar huis nemen, was wat we moesten doen, We hadden nog maar één set nodig om daar... Lees meer