NSK beachvolleybal

Ben jij samen met je beachmaatje de beste beachers van jouw studentenvolleybal vereniging en heb jij zin in een weekend vol beachvolleybal, gezelligheid en coronaproof zij-activiteiten? Dan is het weekend van 21 tot en met 23 mei wat voor jou, want dan vindt het Nationaal Studenten Kampioenschap beachvolleybal plaats in Enschede. Na het weekend is bekend wie zich de kampioen Studenten Beachvolleybal 2021 mag noemen en met de felbegeerde trofee naar huis gaat. Tussen het beachen door is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en worden er een aantal corona proof zij-activiteiten georganiseerd. De inschrijvingen voor dit toernooi zijn nog niet geopend! (In begin januari)

De kosten voor het toernooi zijn slechts €30,- per persoon. Hiervoor krijg je een geheel verzorgd weekend vol beachvolleybal en gezelligheid. Dit bedrag is inclusief ontbijt, lunch, avondeten & overnachtingen!

Let op: op 25 april wordt de definitieve knoop doorgehakt of het verantwoordelijk is dit evenement door te laten gaan wegens de corona situatie op dat moment.

Praktische Informatie

  • Datum & Locatie: Het NSK wordt gehouden op 21 t/m 23 mei op de campus van de University of Twente in Enschede. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 22 mei en zondag 23 mei.

  • Overnachting: Het is mogelijk om vanaf vrijdagavond je tent op te zetten op het terrein van de Universiteit Twente, naast de beachvelden. Toiletten zijn aanwezig op het campingterrein, douchefaciliteiten zijn aanwezig in het sportcentrum op ca. 200m afstand. Let op: het kan zijn dat er wordt uitgeweken naar een camping op fietsafstand.

  • Eten: ontbijt en lunch voor zowel de zaterdag als de zondag worden door de organisatie verzorgd. Daarnaast wordt het avondeten op zaterdag ook verzorgd door de organisatie.

  • Activiteiten: Zowel op de vrijdag- als de zaterdagavond is er een mogelijkheid om deel te nemen aan leuke activiteiten. Dit alles (hopelijk) op koprolafstand van de camping!

  • Competitiereglement: volgt zo snel mogelijk.