Voor bedrijven

Over Harambee

Harambee is de studentenvolleybal vereniging van de Universiteit Twente. Er zijn teams in veel verschillende niveaus en we hebben daarnaast een interne competitie. De leden van Harambee komen van verschillende studies van de universiteit, het Saxion en andere onderwijsinstellingen. Ook zijn er veel nationaliteiten onder alle Harambeërs. Hierdoor is er bij Harambee veel diversiteit.

Er zijn verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Uw bedrijfsnaam kan op shirts gedrukt worden, een veld kan naar u vernoemd worden etc. Voor ieder bedrijf is er een passende sponsor mogelijkheid.

Sponsoring

Vanwege de grote diversiteit in leden en het feit dat wij veel verschillende teams uit de regio tegenkomen kan sponsoring bij Harambee goed zijn voor de bekendheid van uw bedrijf. Harambee heeft verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Hieronder staat een lijst met eventuele opties. Ziet u er geen passende optie voor uw bedrijf tussen staan? Neem dan contact op, samen kunnen we dan op zoek gaan naar iets wat wel bij uw bedrijf past.

Past een of meerdere van onderstaande opties bij uw bedrijf? Stuur dan een mailtje naar bestuur(at)harambee.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren en met u in overleg gaan!

  •         Er hangen grote reclame borden in de hallen waar wij trainingen hebben. Hier zou ook een bord kunnen komen van uw bedrijf.
  •         We brengen ieder thuisweekend een boekje uit met stukjes die de teams aanleveren (10 keer per jaar). Hier wordt door de meeste leden lekker doorheen gebladerd. We zouden eventueel een editie in een thema kunnen maken wat te maken heeft met uw bedrijf, of jullie logo zou voor een aantal edities hierin kunnen verschijnen.
  •        Naast het boekje brengen we dit jaar ook voor het eerst een iets serieuzer magazine uit (2 keer per jaar). Hierin zullen o.a. interviews komen te staan, overzicht van komende activiteiten en meer informatie over de bezigheden van bepaalde commissies. Hierin zou jullie logo verwerkt kunnen worden. 
  •         We zijn binnenkort toe aan nieuwe wedstrijdshirts. Hier zouden we jullie logo op kunnen bedrukken. In overleg zou het ook mogelijk zijn om dit slechts voor 1 team of een aantal teams te kunnen doen. Deze vorm van sponsoring zal voor langere periode zijn. Hetzelfde geldt voor de scheidsrechterstruien. Deze worden verplicht door de scheidsrechters gedragen als ze een wedstrijd moeten fluiten.
  •         Op dit moment heten onze velden nog “veld 1”, “veld 2”, “veld 3” enzovoort. We zouden een van deze velden kunnen gaan vernoemen naar jullie bedrijf en er op die manier over communiceren richting onze leden en tegenstanders. Dus dat het bijvoorbeeld “veld Bedrijfsnaam” zou worden in plaats van “veld 1”.
  •      Daarnaast hebben we voor een aantal toernooien hetzelfde als met de velden. Die hebben op dit moment een standaard naam maar zouden goed naar jullie vernoemd kunnen worden.
  •           Tijdens de wedstrijden van onze beste teams is er een mascotte aanwezig. Deze draagt nu een standaard Harambee vestje, maar die zouden we kunnen veranderen in een kledingstuk met het logo van uw bedrijf er op. 
  •        Aangezien we nu veel activiteiten online moeten doen en wedstrijden straks waarschijnlijk ook weer online uitgezonden zullen worden kunnen we hier ook jullie logo in het scherm kwijt. Hiervoor zijn meerdere opties:

o   Uw logo kan in de hoek van het scherm gedurende de wedstrijd. Denk aan de manier waarop tv zenders ook altijd in beeld hebben op welke zender je zit.

o   Tijdens de time-outs (max 30 sec.) of setwissels (2 minuten) worden meerdere logo’s in beeld gebracht.

  •          Uw logo kan toegevoegd worden aan onze website.
  •         Het logo kan geprint worden op de verenigingstruien. Deze truien moeten onze scheidsrechters altijd aan tijdens het fluiten. 

Wij zijn bereikbaar middels:

v.v. Harambee
tnv Bestuur
postbus 217
7500 AE Enschede

bestuur(at)harambee.nl