Voor bedrijven

Welkom op de site van de Externe Betrekkingen van studentenvolleybalvereniging Harambee.

Harambee is een van de grootste studentensportverenigingen van de Universiteit Twente waar op topniveau, zowel landelijk als regionaal, op zand en in de zaal, de volleybalsport wordt bedreven. Harambee is naast een topvolleybalclub ook een club waarbij gezelligheid op nummer 1 staat.

De verhouding gezelligheid en de sportieve prestaties maken dat Harambee aantrekkelijk is voor bedrijven uit verschillende sectoren om mee samen te werken. Hier vindt u meer informatie te vinden over de vele diverse mogelijkheden die Harambee u biedt en waarom wij nu juist voor u een goede partner zijn voor een samenwerking.

Daarnaast geven wij ook clinics. Heeft u zin in een gezellige actieve middag of leuke teambuildingsactiviteit, dan bent u bij Harambee aan het juiste adres. Wij van Harambee bieden volleybal clinics aan die bij u bedrijf of sportvereniging past. Volleybal is een ideale sport om je collega’s of vrienden nog beter te leren kennen. Tijdens de clinic komen de verschillende volleybaltechnieken en -tactieken aanbod. De clinics kunnen zowel indoor als outdoor gegeven worden. (Outdoor is alleen mogelijk tussen april en september).

 

 

Wij zijn bereikbaar middels:

v.v. Harambee
tnv Externe Betrekkingen
postbus 217
7500 AE Enschede

eb(at)harambee.nl